Intervju med Patrik

2017 är året som mycket ska hända och en av dem är att lyfta fram våra fantastiska kunder som alla bidrar till att sprida vårt koncept med Bachelorbox. Den här gången så intervjuade vi Patrik som är en skön kille som fattat grejen och även en av våra veteraner på Maestroboxen. Vi hoppas att du också blir inspirerad att testa Maestro eller någon av våra andra boxar, vi lovar dig att du kommer inte bli besviken! 😉

 

image1Förnamn: Patrik
Ålder:  35 and counting

 

Hur hitta du till Bachelorbox?
Jag har känt till en del liknande boxar som funnits i andra länder framförallt i USA och blev nyfiken på om det fanns här. Har även testat andra typer av boxar för kläder/grooming produkter och när jag såg Bachelorbox efter ett sök på Google så gick jag in på er sida och kollade fastnade direkt för Maestroboxen och hur enkelt och lättöverskådligt eran sida var, sen var ju priserna helt grymt bra med så bestämde mig där och då för att starta en månads prenumeration på Maestro och har aldrig ångrat mig sedan dess.

 

Vilken av boxarna är din favorit?
Det är ju Maestro den är helt grym snygga, lyxiga och bra produkter. Kalsonger, strumpor, t-shirt och till och med klockor ibland som julafton en gång i månaden vem skulle inte gilla det? 😀

 

Hur skulle du beskriva innehållet i maestro som box?
Lyxigt bra-att-ha saker kvalité och alltid något som överraskar när man öppnar.

 

Vad var det du fastna för med vårt upplägg?
Hur enkelt det är och framför allt den trevlig kundtjänsten hur ni gör ert yttersta för att hjälpa om något skulle vara oklart eller om man har frågor. Sen är det så smidigt att få massa bra saker direkt hem för ett bra pris.

 

Vad är känslan när du packar upp boxen?
Du vet den där känslan när man var 10 år och äntligen fick sina paket? det är nog en bra beskrivning. Boxen känns riktigt lyxig fint förpackad. Man känner sig utvald med på något sätt tack vare det brevet som brukar komma med, blir en personlig känsla.

 

Skulle du rekommendera Bachelorbox till någon annan? 
Absolut! har redan rekommenderat Bachelorbox och kommer fortsätta göra det!
0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *